City Hotel Eskilstuna

City hotell
12345 1 snitt: 4,00 av5

Loading...
Välj datum

 
Prisjämförelse

Zaditor or pataday, Famvir effectiveness cold sores
,
City hotell är också ett av Eskilstunas centrala hotell som funnits i över hundra år. Hotellet har noggrant och försiktigt blivit renoverat och moderniserats under årens lopp och idag erbjuder hotellet 60 fina rum som alla har sin egen stil och utseende. Här kan man erbjuda både logi och konferensmöjligheter till mycket bra priser och man har ju dessutom ett utomordentlig bra läge. På hotellet hittar man många detaljer som är från svunnen tid och berättar lite av hotellets långa historia. Vissa rum har kvar sina vackra kakelugnar och en del av rummen har även en härlig balkong med fin utsikt över staden.

Revista 22 rugby, Femara medicine side effects
404 Not Found,
Hotellet har en trivsam frukostmatsal där buffén dukas upp om morgnarna. Frukosten ingår i rumspriset. Är man fika sugen under eftermiddagen så serverar man fram te, kaffe och rykande färsk kaka som alla är välkomna att smaka på. Från måndag till torsdag så erbjuder även City hotell på en liten smakrik kvällsbuffé då man inte vill att några gäster skall gå till sängs utan att ha fått sig en bit mat i magen.

How much does adefovir cost

Not Found


På hotellet finns trådlöst internet som man får använda utan extra kostnad. Hotellet är också som de allra flesta hotell idag helt rökfritt. Vill man ha möte eller konferens så kan hotellet erbjuda olika lösningar för det och det finns då plats för max 60 personer i biosittning.