Fyrstjärniga hotell i Eskilstuna

Hotell Eskilstuna
Eskilstuna är en fin stad med både vatten och grönska.

Här finns ett antal anlagda parker med träd i olika former och färg. Man har också valt att plantera lite mer ovanliga sorter så för den som gillar naturen och olika växter så är det mycket trevligt och intressant att besöka dessa parker. På den här sidan så har vi listat Eskilstunas fina fyrstjärniga hotell som också ligger inom ett bra avstånd till stadens olika parker.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Alphagan p classification, Prescription drug abuse by children
,

Elite Stadshotellet
Stadshotellet Elite har mycket fina och moderna rum. Personalen ger en exceptionellt bra service så man kan räkna med det allra bästa som gäst. Det finns både restaurang och en trevlig pub på hotellet. Bishops Arms är väl känt för sin trevliga inredning i Engelsk stil med sitt rejäla utbud inom både öl och whiskey. Alla rum är utrustade för att klara av dagens höga krav vad gäller teknik, komfort och god standard.
 
Prisjämförelse

Best Western Plaza Hotel

Cystone tabletas 60, Best place to buy acai berry juice
404 Not Found,

Plaza Hotell
Plaza hotell ligger över gatan från Eskilstunas högskola så man bor mitt i stadens centrum med nära till många sevärdheter och museer. Staden har ett bra utbud vad gäller restaurangliv, pubar och gator med affärer. Rummen är mycket trivsamma och ger ett mysigt och inbjudande intryck. I alla rum finns en sittdel där man kan sitta och se på tv, arbeta eller läsa en bra bok. Vill man träna så har hotellet ett gym som är öppet dygnet runt, det finns också en relax och bastu.
 
Prisjämförelse

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Elavil in pregnancy

Not FoundHotell Bolinder Munktell
Hotell Bolinder Munktell är vackert beläget intill vattnet med fin utsikt från hotellets rum. Man har nära till stadens utbud vad gäller aktiviteter, kultur och shopping. Hotellet ligger i en spännande byggnad från stadens gamla industrihistoria och har funnits sedan 1800-talet. Här bor man i mysiga rum med en varm och modern inredning. Miljön på hotellet är mycket välkomnande och personalen är både hjälpsam och mycket trevlig.
 
Prisjämförelse

Sundbyholms slott och hotell


Sundbyholms hotell
Sundbyholms slott och hotell ligger precis vid Mälarens strand ca 10 km utanför Eskilstuna. Som hotellgäst här har man tillgång till gratis Wi-Fi och en underbar utsikt över sjön som ligger precis bredvid. Alla 49 hotellrum ligger inne i slottet och byggnaden är från 1600 talet. Alla rum har sittutrymme och skrivbord. De flesta rum har utsikt över Mälaren och hamnen. Sundbyholms sviter andas lyx och har ett separat vardagsrum och ett bubbelbadkar. Vissa sviter har till och med även egen bastu. Det finns en fin och uppskattad restaurang som även den erbjuder utsikt över sjön.
 
Prisjämförelse