Trestjärniga hotell i Eskilstuna

Hotell Eskilstuna
Många av stadens hotell ligger vackert vid vattnet

och kan därför också erbjuda rum med fin utsikt över både centrum och Eskilstunaån. Det finns flera mycket trevliga och prisvärda hotell inom den trestjärniga klassen och alla dem har vi listat på denna sidan. Ni hittar mer information om hotellen och hur man bokar dem här nedan.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Comfort Hotel Eskilstuna

Razer xbox controller onza tournament, Astelin and nose bleeds
,

Comfort Hotell
Här bor man med fin utsikt över ån och bara 500 meter till centralstationen. Alla rum har fri wifi, platt-tv med många kanaler, sköna sängar med hög komfort och bekväma sittmöbler. Man har möjlighet att träna i hotellets gym eller koppla av en stund i den inbjudande lobbyn. Hotellet har en trevlig bar där man kan dricka något gott, mingla och kanske skaffa sig nya, trevliga bekantskaper på sin resa.
 
Prisjämförelse

Hotel Strand

Pyrantel pamoate suspension label, Medrol torrinomedica
404 Not Found,

Hotell Strand
Hotell Strand ligger i vacker natur vid stadens gröna golfbana i en gammal fin lada som numera är ombyggd och ett fullt fungerande litet hotell med 6 mysiga rum där man har mycket plats och kan sova flera stycken i samma rum. Hotellet har både restaurang och en bra golfshop. Man har nära till stadens puls och nöjesutbud. Personalen rekommenderar gärna platser att besöka, bra restauranger och ger vägbeskrivningar.
 
Prisjämförelse

City Hotel

Amoxicillin viral reaction

Not FoundCity Hotell
I en gammal byggnad från 1800-talet ligger charmiga City hotell. Här bor man bekvämt till bra pris. Rummen är mycket trivsamma med en modern och komfortabel känsla som gör att gäster gärna kommer tillbaka. Personalen ger mycket god och trevlig service då de vill se till att man som gäst får en riktigt bra upplevelse i staden. Mitt över gatan hittar man Eskilstunas centralstation vilket är bra om man reser med buss eller tåg så att man inte behöver gå och släpa sina väskor långt.
 
Prisjämförelse

Vilsta Sporthotell Eskilstuna


Vilsta Sporthotell Eskilstuna
Hotellet ligger två kilometer från Eskilstunas centrum så man kan enkelt gå in till stan utan att det tar någon längre tid. Hotellet är beläget i ett vackert naturreservat intill vattnet så man har nära till badet under sommaren. Det finns en fin lekplats för barnen och minigolfbana som kan spelas på under säsong. Alla rum har eget badrum. Det finns också ett stort gym och en härlig bastu.
 
Prisjämförelse