Tvåstjärniga hotell i Eskilstuna

Hotell Eskilstuna
Parken Zoo är ett mycket populärt resmål för alla familjer och även ensamstående vuxna.

Man kan besöka området med vänner, ha picknick och titta på alla fina djur, åka karuseller och lära sig om arter man inte har hört talas om förut. Ska man vara ute mycket och se sig om i fina staden Eskilstuna så hittar ni här prisvärda tvåstjärniga hotell med bra standard och trevlig personal.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Eskilsgården

Tetracycline absorption, Cefaclor-ga 375 mg, Where can i buy stromectol ivermectin
, , 404 Not Found

Hotel Eskilsgården
Hotell Eskilsgården är ett trevligt hotell där man når Kungs och Drottninggatan på endast tio minuter. Här bor man i trivsamma rum med en mysig, lite äldre inredning. Alla rum har eget badrum och fritt trådlöst internet, tv och bra kanalutbud. Det finns dessutom både skrivbord och en bekväm sitthörna i alla rum. Hotellet har ett gemensamt kök och även sällskapsrum där det finns spel, böcker och tv. Med bil når man Parken Zoo på tio minuter.
 
Prisjämförelse

Lilla Hotellet

Truvada tmc278, Methotrexate psoriasis side effects
,

Not FoundLilla Hotellet
Lilla hotellet ligger lite utanför centrala Eskilstuna men dock bara 1 kilometer från en fin badplats i Vilsta naturreservat. Centrum ligger endast fem minuter bort med bil och går man så tar det cirka 20 minuter så man har ändå möjlighet att promenera mellan hotellet och centrum. Rummen på Lilla Hotellet har eget badrum och vissa har även blivit utrustade med eget kylskåp. Än idag kan man stoltsera med att gruppen Beatles bodde på hotellet under sin turne i Sverige 1963.
 
Prisjämförelse